Bu Blogda Ara

slider

Son Paylaşılan

Navigation

Üç harfliler adak filmi

Türkiye’de korku filmine gidilmez.
Beni takip eden hatırlar ilk yazım sinemayla ilgiliydi orda Türk Sineması hakkında ayrıntılı anlatmıştım.Ömrümde iki filme sinir oldum biri yıllar önce film kiralanan yerden aldığım cd kapağında görsellerinin ve üstünde yazılarnların çok güzel olduğunu sanmam ve bu.Uzun namlulu silah mühimmat resme eklemişlerdi filmin ismini hatırlamıyorum birbaktık filmin en sonuna doğru ormanda iki el atışta kullanıldı gerisi ilerisi yok.Şuandaki ise bu filmi çekenin daha önce filmleri olduğundan güzel olmuştur tecrübelenmiştir diyerekten izlemez olaydım şuan bunu yazarken bile küfrediyorum hani birinin ırzına namusuna geçilir ya bundada böyle.Gösterilen film eski ve yeni dizide tutulan güzelimsi mekanlar var ya onlardan biri daha doğrusu birçok kez dizi sahnelerinden görmüştüm yani evi izledik lan koltuğu ne bileyim sandalyeyi tavan arası bölümü de vardı.5 kişiyle film çekmişler bezdim ya bunu yazarken yazasım gelmiyor birdaha korku filmlerine dahi bakmak istemiyorum üst üste replikler eklemişler ya la kafanın içindeyim bızzz.Hiçbir beklentim yok bu dünyadan keyif alırım bir titreme olur kursağımızda kalır rahatlık batsın ama gel gör salon baya doluydu kimse ne seyrettiğini bilmiyor.Her iki arada düpedüz küfretti millet yapana da satanada tiplerede.Ben bu olaydan sonra tr de korku filmine gitmeyeceğime uzak duracağım.Çizgi film izlesek o kadar mutlu olurdum beynime pozitif düşünceler tohumu serperdim.Sanat için yapmamışsın anladıkta anlatılacak bir şeyin yoksa ticarete niye bağlıyon.Sanata ve sanatçıya hakaret eden böylesi iğrenç yapıtları kınıyorum iki yakanız bir araya gelmesin.Duygularına dokunacak olarak sinema filmleri çekilir, birisine dokunacak diye bir ülkenin tıntıntın.Bir tane bile olumlu bir şey göremedin mi şey aslında olumlu değilde olması gerekli olan arka müziğin olmasıydı tabi bunlarda yoktu fakat ritmik efeklerle sürmesi sessiz olmasına kıyasen yalaklaştırmışlar. 

Birkaç gün önce yapımcının biri demişki şu ürünü şu kadar alanlar için sinema bileti bedava reklamı hakkında kaygılarını paylaşmış ben de dedimki siz balya balya götürürken sinemayı sanat için mi kullandınızki bu ürünün yanında verileni takmış.Bu patavatsızca telefon kamerasına çekilen filmi daha fazla anlatmak istemiyorum zira kelimelerimle burası yeri değil müstehçenlik girer.

Ha şu arada Hülya koçyiğit’le Yılmaz erdoğan trt2 de bir program için anlaşmışlar Yeşilçamı sarıçamı kırmızı çamı çağıracaklarmış kültürleriyle beraber.Özel kanalın biriyle olaydılar iyiydi.devletin kanalı izlemiyorum tarafsız olmadığından doğruyu söylemedikleri için yinede internete düşünce izlerim.
PAYLAŞ
Banner

Danisman Hocam

YORUMLAR:

2 comments:

  1. Bende Hayalet Gemi filminde dumur olmuştum. İlk sahnede bir aksiyon. Sonrasında durağan. Bazen filmler hayal kırıklığı oluyor maalesef:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orada bir çok sahne filme keyif kattı ben birkaç defa izledim hele ki ip kopma sahnesi efsane.Sadece sahne değil alttan verilen müzikte ki söz ve ahenk başarılı.Kısa zamanda diğer filmlerle ilgili yorumlarımda olacak izlediğim çok var bir daha izleyeceğim hatırlayıp yazacağım.Sanatla kalın yorum içinde çok teşekkür ederim. :)

      Sil