Bu Blogda Ara

slider

Son Paylaşılan

Navigation

Aynı Yıldızın Altında

Herkese merhabalar bugün ilk yorumum ile geldim.Aynı yıldızın altında galiba en sevdiğim kitaplardan birisi. Bu yüzden ilk yorumumu bu kitap ile yapıyorum. Neredeyse tüm repliklerini ezberledim.       

Kısaca özetini gelirsek Hazel Grace Lancaster kanser hastası bir kız. Ailesinin zoru ile kanser hastalarından oluşan destek grubuna katılır. Burada Augustus Waters isimli gençle tanışır ve arkadaş olurlar. Birbirlerine ilk olarak sevdiği kitapları ödünç verirler. Hazel 'in çok sevdiği "görkemli ızdırap" adında bir kitaptır. Ama bu kitabın bir sorunu vardır. Kitap ana kahramanı öldüğü anda hemen bitmektedir. Hazel kitabın yazarına ne kadar ulaşmaya çalışsa da maillerine bir türlü cevap alamaz. Ama Augustus bunu bir şekilde başaracaktır. Ama bu sefer para sıkıntısı ve Hazel'in hastalığı sıkıntı çıkaracaktır. Devamı için sizi kitap okumaya davet ediyorum.

Kitabın filmi de mevcuttur. Bence önce kitabı okuyup daha sonra filmini izlemenizi tavsiye ederim. Çünkü bilindiği üzere kitap ve film her zaman aynı olmayabiliyor ve bu kitap ve film arasında da bazı farklılıklar var. Ve son olarak size kitaptan hoşuma giden birkaç alıntı bırakacağım. 

              💫Alıntılar 💫

💫Acı hissedilmek ister. 

💫Anlaşılan bu dünya bir dilek fabrikası değilmiş. 

💫Belki "Tamam"bizim sonsuza dek'imiz olur.

 💫Kimi sonsuzluklar diğer sonsuzluklardan daha büyüktür. 

PAYLAŞ
Banner

YORUMLAR:

0 comments: